El 13è FIC-CAT s’ajorna fins a la tardor a causa del Covid-19

REDACCIÓ – Roda de Berà, 6/4/2020

La crisi sanitària global i la situació d’emergència provocada per la Covid-19 i la incertesa de la seva evolució s’ha cobrat una nova víctima en l’apartat cultural: el Festival Internacional de Cinema en Català (FIC-CAT). El Comitè organitzador del FIC-CAT ha anunciat aquest dilluns, 6 d’abril, que es veu obligat a ajornar la 13a edició del Festival a unes noves dates, concretament del 26 de setembre al 3 d’octubre de 2020.

“Tot i així, donades les circumstàncies excepcionals per les que estem passant, en aquests moments no podem garantir al cent per cent aquestes dates. Aquest nou calendari estarà condicionat a l’evolució de la pandèmia i a les recomanacions que donin les autoritats sanitàries i administratives del país”, afirmen en un comunicat.

L’equip del FIC-CAT seguirem treballant per a que la 13a sigui una edició de qualitat, amb el bo i millor del cinema en català d’enguany, però també hem de reajustar les nostres agendes personals i professionals i, per això, la Selecció Oficial, que s’havia de fer pública el 6 d’abril, es farà pública aquest proper dilluns 27 d’abril.

A més, la convocatòria per al Programa Nova Crítica, allarga el seu període d’inscripcions fins al dia 10 d’agost. El Concurs Jove 48 Hores se celebrarà el cap de setmana del 4 al 6 de setembre. Les inscripcions s’obriran el dia 6 de juliol.

Foto: El FIC-CAT se celebrarà per primer cop a la tardor a causa del coronavirus. / FIC-CAT

Hemeroteca

Tweets recents

Share This