ACTUALITZACIÓ l Torredembarra, Creixell i Roda continuen sumant la majoria dels 37 casos confirmats de COVID-19 al Baix Gaià

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/4/2020

El Departament de Salut de la Generalitat dona a conèixer noves dades d’afectació del coronavirus COVID-19 municipi a municipi, que recull les proves roves PCR portades a terme i que s’aniran actualitzant.

Pel que fa al Baix Gaià, aquest dissabte 4 d’abril, la majoria de casos -la meitat- s’acumulen a Torredembarra, on s’han registrat 18 dels 37 casos del total del territori i Creixell i Roda de Berà, on se’n localitzen 6 a cada municipi. Al Catllar ja hi ha tres casos, mentre a la Pobla de Montornès i Altafulla, 2.

Pel que fa a la ràtio per 100.000 habitants, dos municipis ja han superat el 100: Creixell, amb 164,7 i Torredembarra. amb 111,2. Torredembarra ha sumat 5 nous positius els darrers 5 dies. La resta de nous casos estan molt repartits entre els altres municipis,

Resultats positius

 • Torredembarra 18
 • Creixell 6
 • Roda de Berà 6
 • El Catllar 3
 • La Pobla de Montornès 2
 • Altafulla 2

Resultats negatius

 • Torredembarra 15
 • El Catllar 10
 • Roda de Berà 7
 • Creixell 7
 • Altafulla 6
 • Vespella de Gaià 2
 • La Pobla de Montornès 1
 • La Riera de Gaià 1

Foto: Canal Salut

Hemeroteca

Tweets recents

Share This