Anul·lada l’XI Marxa per les Terres del Gaià aquesta primavera

REDACCIÓ – Altafulla, 3/4/2020

L’Associació Terres del Gaià ha informat que, a causa l’emergència sanitària produïda pel Covid-19, queda anul·lada l’XI Marxa per les Terres del Gaià, que s’havia de celebrar els propers 1, 2 i 3 de maig.

L’associació ha pres aquesta decisió després d’analitzar l’actual situació, i valorar que no es pot assegurar que en les dates previstes inicialment, el confinament de la població no sigui encara necessari. En funció dels esdeveniments, Terres del Gaià es reserva la possibilitat de fer la Marxa a la tardo vinent. Si finalment s’escull aquesta opció s’anunciaran les noves dates un cop passat l’estat d’alarma.

La Marxa de les Terres del Gaià és una iniciativa que va néixer fa una dècada per promoure el coneixement de l’entorn natural i reivindicar el patrimoni natural, cultural i social d’aquesta regió  amb un nou recorregut per la llera del riu Gaià: un itinerari de 65 quilòmetres des del naixement, a Santa Coloma de Queralt, fins a la seva desembocadura, a Tamarit.

Foto: La Marxa de les Terres del Gaià se celebra des de fa una dècada per promoure el coneixement de l’entorn natural i reivindicar el patrimoni natural, cultural i social d’aquesta regió. / TERRES DEL GAIÀ

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili i descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This