Més denúncies el cap de setmana per saltar-se el confinament

REDACCIÓ – Torredembarra/La Pobla de Montornès, 29/03/2020

Ens costa més respectar el confinament decretat per l’estat d’alarma si tenim en compte l’augment de les denúncies per part dels cossos de seguretat. A Torredembarra aquest dissabte, 28 de març, fins a 9 persones van ser denunciades en un sol dia per la Policia Local per no respectar el confinament i ja en són 26.

Voler veure la xicota o sortir a donar tombs amb cotxe són algunes de les conductes que han denunciat des de la Policia Local de Torredembarra, que fa una crida a evitar aquestes actituds que no ajuden a frenar coronavirus COVID19 i quedar-se a casa.

A la Pobla de Montornès també hi havia problemes amb el respecte al confinament i l’Ajuntament denunciava aquest dissabte a través de la seva pàgina de Facebook que “en les darreres hores, s’han detectat en el nostre municipi diversos casos de persones que no respectaven el confinament i restaven al carrer sense motiu justificat”

“Diversos cossos policials -tant Mossos d’Esquadra com la Guàrdia Civil- estan esmerçant esforços perquè es vol evitar el moviment de gent, sobretot a les carreteres i a les segones residències en el nostre municipi”, explicaven des del consistori poblenc, que afegien: “Se segueixen aixecant actes perquè la gent no respecta les restriccions de l’estat d’alarma. Les excuses amb les quals es troben els agents són de tota mena i n’hi ha que arriben ja al ridícul. La policia però és contundent i segueix aplicant les sancions per evitar que amb l’actitud d’aquesta gent es pugui propagar el #coronavirus”.

Foto: Els mossos d’esquadra fent controls ala Pobla de Montornès. / FACEBOOK AJ. POBLA DE MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This