Els lladres de cable telefònic no descansen durant el confinament

REDACCIÓ – El Catllar, 27/03/2020

La urbanització Esplai Tarragoní del Catllar ha estat objecte aquesta setmana de tres robatoris de trams de cable telefònic, que ha produït problemes en les línies telefòniques no només en aquesta urbanització sinó en altres de properes del Catllar i el municipi veí dels Pallaresos.

El confinament obligatori a causa de l’estat d’alarma declarat per aturar el contagi del coronavirus COVID-2020 no ha estat un impediment perquè els lladres hagin sostret cable tres cops aquesta setmana, la darrera aquestes últimes hores.

Els Ajuntaments del Catllar i Pallaresos han denunciat els robatoris i demanat a la companyia Movistar la reposició d’aquests trams de cable perquè els veïns d’aquestes urbanitzacions puguin tenir accés a internet i televisió en dies de confinament als domicilis. I, per altra banda, més vigilància en aquesta zona.

Foto: Imatge de la zona on s’ha realitzat el robatori. / AJ, ELS PALLARESOS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This