Fan una crida per trobar voluntariat per cosir mascaretes a Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 21/03/2020

La crisi sanitària provocada pel coronavirus COVID-19 ha despertat també iniciatives solidàries. És el cas d’Altafulla, on l’Ateneu de Dones ha fet una crida a través de les xarxes per trobar voluntariat per a col·laborar amb la campanya de voluntariat per cosir mascaretes i fer-les arribar gratuïtament als hospitals o centres sanitaris de Catalunya.

Aquesta campanya l’ha iniciada l’empresa de Rubí Robin Hat, dedicada a fabricar gorros de quiròfan. Els voluntaris i voluntàries només cal que tinguin màquina de cosir i fils i l’empresa vallesana els farà arribar el material a casa de manera altruista.

Si voleu participar en la iniciativa heu d’omplir aquest formulari.

Foto: Una imatges de les mascaretes que es cosiran a Altafulla. / ROBIN HAT

Hemeroteca

Tweets recents

Share This