Es redueix l’atenció primària sanitària al Baix Gaià a partir de dilluns pel COVID-19

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/03/2020

La Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla, que gestiona l’atenció primària al Baix Gaià, ha pres la decisió de deixar oberts a partir del proper dilluns, 23 de març, només tres centres actius al Baix Gaià: el CAP de Torredembarra i els consultoris mèdics de Roda de Berà i Altafulla.

Aquesta decisió es pren en el context de les mesures aconsellades amb motiu del control de la transmissió i contagi de la infecció per coronavirus COVID-19, seguint amb la implementació de les accions recomanades tendents a preservar la disponibilitat de professionals.

D’aquesta manera, des de dilluns, els consultoris mèdics de Roda de Berà i Altafulla només prestaran servei en horari de matí, de 9 a 13 hores, de dilluns a divendres. Fora d’aquest horari, per a qualsevol necessitat d’atenció caldrà dirigir-se al CAP de Torredembarra o trucar al telèfon 977 64 38 09. El centre mèdic torrenc, de referència al Baix Gaià continua obert.

La resta de consultoris mèdics de localitats del Baix Gaià estaran tancats, com per exemple els de la Pobla de Montornès i el Catllar. Els usuaris d’aquest darrer que tinguin una necessitat d’atenció caldrà dirigir-se al CAP de Tarragona IV Santa Tecla Llevant o trucar al telèfon 977 25 80 05.

Foto: El consultori mèdic d’Altafulla serà un dels que restarà obert al Baix Gaià. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This