S’estrena el videoclip de ‘Gràcies’ un dels temes del darrer disc de Llongue

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 19/03/2020

Aquesta setmana s’ha estrenat el videoclip de ‘Gràcies’ un dels set temes del darrer disc de Llongue, L’hora viscuda. Al músic resident a la Pobla de Montornès l’acompanyen en aquest videoclip les cantants Carme Calvo, Nunu Garcia i Marta Balledellou -neboda del cantant-, que ja les podem escoltar al disc i amb qui ja va fer l’espectacle Llongue en tres actes el juny de l’any passat.

El videoclip està roda per Irene Blánquez, cantant d’Inuk i antiga corista de Mutis, en el mateix lloc que van fer l’espectacle Llongue en tres actes, l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell. Acompanyen a Llongue Ricard Latorre -piano- i Albert Davi -contrabaix-.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This