Tres municipis del Baix Gaià sumen esforços per coordinar les seves policies locals

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/03/2020

Torredembarra, Altafulla, Creixell i el Departament d’Interior de la Generalitat han posat fil a l’agulla per establir un acord de col·laboració de les tres policies locals dels municipis. Representants dels tres ajuntaments van mantenir una reunió de treball el passat 3 de març per aprofitar la proximitat de les tres localitats per treballar de manera coordinada en determinades situacions, com les d’urgència. Els tres municipis baixgaianencs segueixen una dinàmica que ja es dona en altres poblacions catalanes.

Aquesta trobada es repetirà en els propers mesos i seran protagonitzades pels tres caps de Tres municipis del Baix Gaià sumen esforços per coordinar les seves policies locals les policies locals de les poblacions.

D’aquesta manera la policia de Torredembarra podrà recórrer a la d’Altafulla o a la de Creixell en cas de necessitar atendre situacions d’urgència que no es puguin assumir pel cos local. El mateix succeirà en el cas d’Altafulla. Un reforç que es valora de manera molt positiva per part dels municipis, ja que permet millorar l’eficàcia de les actuacions.

La col·laboració millorarà la gestió dels temps en les actuacions i garanteix comptar amb suport en casos molt concrets. Però sobretot el que farà aquest acord és dotar de cobertura jurídica les intervencions policials en aquelles poblacions a què el cos no pertany.

Foto: Una imatge de la reunió de treball del passat 3 de març. / ANNA F. – AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This