Treateràpia ajorna l’estrena de ‘Crema Cremada’ a causa del coronavirus

REDACCIÓ – Altafulla, 13/03/2020

L’epidèmia del coronavirus ha obligat a la companyia altafullenca Treateràpia a ajornarr l’estrena de la seva segona obra, Crema Cremada. El muntatge s’havia de veure per primer cop al Centre Cultural del Catllar el dissabte 21 a les 22:00 i l’endemà, a les 19:00 hores s’havia de fer una segona representació. Abans, el 18 de març el grup tenia previst oferir una preestrena a porta tancada per a mitjans de comunicació, actors, i crítics teatrals. El sector cultural és un dels més afectats per la crisi del coronavirus, amb múltiples cancel·lacions i ajornaments.

“Com a acte de responsabilitat i tenint present les indicacions donades des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a causa del Covid-19 i el comunicat rebut de l’Ajuntament del Catllar on es comunica el tancament del Centre Cultural, ajornem la preestrena que s’havia de dur a terme el dia 18 i l’estrena dels dies 21 i 22 de març, a mesura que avanci la situació informarem de noves dates”, afirma la companyia en un comunicat difós aquest dijous al vespre.
“Volem agrair a totes aquelles persones que ja teníeu les entrades la vostra confiança, al llarg d’aquests dies ens posarem en contacte amb vosaltres via mail per gestionar-ho. Per qualsevol dubte dels assistents de la preestrena o estrena us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del nostre correu: treaterapia@gmail.com. Gràcies per la comprensió”, conclou el comunicat.
Una comèdia amb missatge

Escrita i dirigida per Joan Maria Vidal, Crema cremada i es tracta d’una comèdia familiar amb un clar missatge de rerefons que vol fer reflexionar l’espectador sobre la societat en què vivim”, en paraules del mateix autor i arriba després de l’èxit de la seva òpera prima, Pla de xoc, on Vidal també va ser autor, director i actor. Treateràpia ha confirmat representacions a Creixell, Reus, Montblanc, i Andorra.

La nova proposta de Joan Maria Vidal presenta una família molt normal el dia a dia de la qual es veu trasbalsat per l’ascens de categoria laboral de la mare. És entorn d’aquest canvi que gira tot l’entramat de personatges i de fets, des d’una visió molt còmica. “Crema cremada és una obra més professional, amb un ritme trepidant que fa riure molt, però també amb un missatge clar al final, que farà pensar els espectadors”, assenyala Vidal.  L’elenc de Crema cremada és gairebé el mateix, amb Xavi López, Anna Mulet, Arantxa Piquer, Marc Novell, Rosalia Juan Pulido, Laia Marsà, Gemma Fuentes i el mateix Joan Maria Vidal.

Vidal admet que en aquesta obra es nota la seva progressió com a dramaturg gràcies a la formació en direcció de dramatúrgia que ha fet a la prestigiosa Escola Eòlia i un curs intensiu aquest estiu amb Joel Joan. “Hem pogut treballar cada personatge de Crema cremada des de l’inici i hem vist com anaven creixent. Els actors i actrius que a Pla de xoc no feien papers principals ara sí que els fan, i a l’inrevés. I s’ha incorporat a la companyia Gemma Fuentes, de Torredembarra, que va fer dos covers a Pla de xoc i ara té un dels papers principals”, comenta Vidal, que també destaca la inversió que han fet en decorats i vestuari, que estan molt treballats, i explica que alguns vestits els han comprat a Holanda.

Foto: TREATERÀPIA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This