La gent gran, objectiu de les primeres mesures contra el coronavirus al Baix Gaià

REDACCIÓ – Roda de Berà/Creixell/Torredembarra 11/03/2020

La gent gran és un dels col·lectius amb més risc davant l’epidèmia del coronavirus i aquest dimarts, 11 de març, s’han pres les primeres decisions dràstiques relacionades amb aquest col·lectiu. Les llar de jubilats i pensionistes de Roda de Berà i Creixell anul·len temporalment la seva activitat pel coronavirus i la residència Pere Badia de Torredembarra ha restringit les seves activitats i les visites exteriors.

Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i per extremar les precaucions davant l’extensió de la malaltia COVID-19, provocada pel  virus SARS-CoV-2, la regidora de l’àrea de la Gent Gran de Roda de Berà, Teresa Ferré, conjuntament amb el president de l’associació de Jubilats i Pensionistes de Roda de Berà, Fernando Sánchez, han pres la decisió de suspendre temporalment les activitats del la Llar de Jubilats i Pensionistes. S’inclouen tots els actes programats durant les properes setmanes, fins a nou avís, com xerrades o sortides, així com el ball dels dissabtes.

La mesura ha estat coordinada també amb la regidora de la Gent Gran de l’Ajuntament de Creixell, Pilar Romero, atès que el trànsit de persones entre ambdós casals és important, i hi ha socis i sòcies que provenen del municipi veí.  L’àrea delegada de la Gent Gran de l’Ajuntament de Creixell, ha decidit doncs tancar temporalment l’edifici municipal de la Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell. D’acord amb aquesta decisió, a partir d’aquest dimecres11 de març i fins el proper dimecres dia 18 de març, la Llar de Jubilats de Creixell romandrà tancada i sense cap activitat. Si calgués augmentar en el temps aquesta mesura preventiva de tancament de la Llar, es comunicarà oportunament.

Per altra banda, des d’aquest dijous dia 12 fins el proper dimecres dia 1 d’abril l’Esplai Gent Gran, Majors de 55 anys de Torredembarra, romandrà tancat com a prevenció davant del coronavirus.

La Fundació Pere Badia també ha implementat a la seva residència per la gent gran de Torredembarra les recomanacions del Ministeri de Sanitat i del Departament e Treball, Afers Socials i Famílies per a la prevenció i protecció enfront la COVID-19 per tal de preservar els nostres usuaris i treballadors. Les visites exteriors s’han restringit, les activitats formatives i d’oci a l’exterior s’han suspès i s’insisteix en el rentat de mans a l’entrada i sortida del centre.

Foto: TORREDEMBARRA ACTUALITAT

Hemeroteca

Tweets recents

Share This