Mes Carnavals al Baix Gaià

REDACCIÓ – Roda de Berà, 10/2/2020

A Roda de Berà la primera rua serà la de la platja el dissabte 22 de febrer a partir de les 12:30 hores des de la plaça Luis del Olmo. A les 18.30 hores des de l’aparcament de l’institut es farà la rua del nucli urbà, i a les 22.30 hores al Casino Municipal, festa de Carnaval. L’endemà, a les 17.00 hores, a l’avinguda Fèlix Martorell, rua infantil, i el dimecres 26, a la plaça de la Sardana, es farà l’enterrament de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, lectura del testament, crema del Rei Carnestoltes i xocolatada.

El Carnaval 2020 de Creixell es farà enguany en dos caps de setmana diferents. El dissabte 22 de febrer a les 17.30 hores, al Casal Municipal de Creixell, hi haurà la rua infantil, que farà un recorregut pel nucli històric de la vila. El dissabte 29 de febrer a partir de les 20.00 hores, a l’avinguda Catalunya, començarà la tradicional gran rua de Carnaval. S’acabarà a la rambla de les Moreres amb la guerra de confeti. Tot seguit al Casal Municipal hi haurà música disco amb DJ Rubén Romero (entrada lliure).

A Altafulla, la rua de Carnaval s’iniciarà el dissabte 22 a les nou del vespre al carrer de la Bassa i després hi haurà ball a l’envelat del Comunidor. L’endemà a les cinc de la tarda hi tornarà a haver rua, guerra del confeti a la plaça del Pou, i acabarà amb música per a totes les edats. El Catllar celebrarà el Carnaval el dissabte 22 a partir de les cinc de la tarda, amb una rua des de les Escoles Noves al Centre Cultural, i després hi haurà xocolatada i ball per a tothom, a més de l’entrega dels premis del concurs de disfresses.

Darrer cap de setmana carnavaler

El Carnaval de Salomó serà el darrer a acabar del Baix Gaià. Dissabte 29 al vespre es concentraran carrosses i comparses al camp de futbol per fer una rua i acabar amb sopar i ball. I diumenge al migdia tornen a fer una rua i acaben amb un vermut. La Riera de Gaià, per la seva banda, aposta per un model més familiar, que va iniciar l’any passat, per al dissabte 29. Es farà una petita rua i berenar i ball al Casal.

Foto: Carnaval de Creixell. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This