Els Salats i La Disbauxa es reparteixen els premis al Carnaval de la Pobla de Montornès

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 16/02/2020

La Pobla de Montornès ha obert, com ja és tradicional els darrers anys, els Carnavals del Baix Gaià aquest dissabte. I ho ha fet amb un gran nivell entre les carrosses i les comparses i una bona afluència de públic.

Les carrosses de ‘La Mare Terra’ dels Salats i La Disbauxa i la seva proposta sobre Rússia s’han repartit els premis al Carnaval de la Pobla de Montornès. Precisament la reproducció del Kremlin i les disfresses de russos i les espectaculars Matrioskas han guanyat el premi a la millor disfressa i  millor carrossa en la categoria de carrosses, i Els Salats en la de millor maquillatge, i millor ball.

En l’apartat de comparses, s’han imposat Els Reciclats. La proposta sobre indis ha guanyat també la categoria de millor disfressa i millor maquillatge, però els Petawhatspps han tret la puntuació més alta en millor ball.

Foto: RICARD DE ARÓSTEGUI

Hemeroteca

Tweets recents

Share This