Els Carnavals al Baix Gaià encara no han acabat

REDACCIÓ – Creixell/ Salomó 26/02/2020

El Dimecres de Cendra ha donat inicia a la Quaresma, però aquest cap de setmana encara hi ha dos Carnavals previstos al Baix Gaià. El més multitudinari serà a Creixell, amb una gran rua aquest dissabte, 29 de febrer, amb 20 carrosses i 5 comparses. L’any passat aquesta localitat ja va optar per traslladar la  gran rua de Carnaval al dissabte següent del dia de Carnaval i poder atraure colles de municipis veïns.

La sortida de la Gran Rua del Carnaval de Creixell està prevista a les vuit del vespre des de l’avinguda Catalunya i arribarà fins a la Rambla de les Moreres. En acabar hi haurà guerra de confeti. A partir de les deu de la nit. al Casal Municipal de Creixell, música amb DJ Moloko-Rubén Romero, amb servei de bar i entrepans. L’entrada és lliure.

Dos dies de Carnaval a Salomó

Salomó també celebrarà el seu Carnaval el dissabte 29 de febrer. A les 11:30 hores està prevista la rua infantil amb l’animació de Susanita Pinceles i els personatges Chase i Lol, amb un aperitiu a càrrec de l’AMPA. Al vespre, a les 19:30 hores, arriba el torn de la Rua dels “grans”, amb concentració al camp de futbol de les colles. A les 21:30 hores es farà el sopar popular al Casal Salomonenc i, a continuació, ball amb Band The Cool.

L’endemà diumenge la festa continuarà a la una del migdia amb la Trobada al Camp de futbol amb la gent que vingui disfressada i portant l’aperitiu.

El tiempo - Tutiempo.net

El darrer vídeo

Premi pel nou vídeo promocional de Torredembarra ‘Turisme en Família’

Hemeroteca

Tweets recents

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili. Descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Descàrrega de fotografies gratuïtes.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This