La Pobla de Montornès dona el tret de sortida als Carnavals del Baix Gaià

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 10/2/2020

La rua de la Pobla de Montornès serà la primera del Carnaval 2020 i comptarà enguany amb la novetat de la “rua caminant”. El Carnaval poblenc se celebrarà aquest proper dissabte, 15 de febrer, i consistirà, com cada any, en la desfilada de carrosses i comparses d’acord amb el recorregut. La novetat serà, com hem dit, un petit recorregut a peu, la “rua caminant”, pels següents carrers: carrer del Vent, plaça de l’Església, carrer Major i avinguda Catalunya

El recorregut de carrosses i comparses començarà a dos quarts de set del vespre i serà el següent: sortida de l’aparcament de l’Antiga Estació, passeig de l’Estació, Eixample i avinguda Catalunya, on s’aparcaran les carrosses i s’iniciarà la rua caminant. A l’arribada al poliesportiu municipal es faran les coreografies de comparses i carrosses, a més de ball amb DJ. El lliurament de premis es farà a les 22.30 h al poliesportiu.

Un Carnaval per als més petits el 21 de febrer

Enguany la Pobla també celebrarà un Carnaval infantil, on els protagonistes seran els més petits. Aquest Carnaval es portarà a terme el divendres 21 de febrer i l’organitzen conjuntament l’Ajuntament i l’AMPA de l’Escola Els Ametllers. El ball i concurs de disfresses es farà a partir de les cinc de la tarda al pavelló municipal. Hi poden participar tot els nens i nenes fins als 12 anys.

Foto: AJ. POBLA DE MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This