Mor als 61 anys l’altafullenc Julià Pérez, el ‘Jesucrist’ del Camí de la Creu

REDACCIÓ – Altafulla, 6/02/2020

Aquest dijous, 6 de febrer, ha mort l’altafullenc Julià Pérez, a causa de les seqüeles que del greu ictus que va patir dilluns passat. Tenia 61 anys. El Julià era una persona molt estimada i coneguda a la vila. Des de 1990 al 2015 va formar part de la plantilla de la Policia Local d’Altafulla i també va estar vinculat al Camí de la Creu, fent el paper de Jesucrist des dels seus inicis fins l’any 2014, quan va haver de deixar el Via Crucis per motius de salut. I al pessebre de La Pobla de Montornès hi representava la figura de Sant Josep.

Familiars, amics, i coneguts poden dir-li l’últim adeu aquest dijous a partir de les 4 de la tarda al Tanatori de Torredembarra. La cerimònia de comiat serà aquest divendres a les 11:30h a l’Església de Sant Martí d’Altafulla.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This