El curtmetratge ‘Pollastre’ estrena tràiler

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 6-2-2020

El rodatge de Pollastre, el nou curtmetratge ambientat a la Pobla de Montornès segueix avançant a bon ritme, amb l’objectiu que es pugui estrenar el mes d’agost vinent. Aquesta setmana l’equip de producció ja ha penjat el tràiler a la xarxa social Yotube, un vídeo de dos minuts i mig on ja es poden veure els nens i nenes protagonistes de la pel·lícula, produïda per la Banda de Timbals d’Amics de Montornès i dirigida per Jordi Pardo i Robert Mora.

El curt sorgeix dels Amics de Montornès, que estan preparant un nou element per al seguici festiu i volien presentar-lo d’una manera especial. En la memòria de tots està la presentació de La Pobla de la bèstia amb una plaça de la Bassa plena i catifa vermella per veure el curt on va participar gairebé tot el poble.

“La nova pel·li no tindrà res a veure amb La Pobla de la Bèstia. Deixem la conya i serà una història de nens, més sentimental. Serà una història molt bonica en una Pobla més rural” , explica el director de Pollastre, Jordi Pardo, que avança que “el protagonista serà un nen amb un gran sentit de la justícia i amb una gran imaginació.”

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This