El curtmetratge ‘Pollastre’ estrena tràiler

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 6-2-2020

El rodatge de Pollastre, el nou curtmetratge ambientat a la Pobla de Montornès segueix avançant a bon ritme, amb l’objectiu que es pugui estrenar el mes d’agost vinent. Aquesta setmana l’equip de producció ja ha penjat el tràiler a la xarxa social Yotube, un vídeo de dos minuts i mig on ja es poden veure els nens i nenes protagonistes de la pel·lícula, produïda per la Banda de Timbals d’Amics de Montornès i dirigida per Jordi Pardo i Robert Mora.

El curt sorgeix dels Amics de Montornès, que estan preparant un nou element per al seguici festiu i volien presentar-lo d’una manera especial. En la memòria de tots està la presentació de La Pobla de la bèstia amb una plaça de la Bassa plena i catifa vermella per veure el curt on va participar gairebé tot el poble.

“La nova pel·li no tindrà res a veure amb La Pobla de la Bèstia. Deixem la conya i serà una història de nens, més sentimental. Serà una història molt bonica en una Pobla més rural” , explica el director de Pollastre, Jordi Pardo, que avança que “el protagonista serà un nen amb un gran sentit de la justícia i amb una gran imaginació.”

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili i descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This