El periodista Òscar Ramírez presenta dijous el seu nou llibre “Les arrels del camí que no et retorna” a la Biblioteca d’Altafulla

REDACCIÓ / Altafulla, 4/02/2020

Es tracta de la tercera i darrera presentació del periodista i escriptor reusenc (1971), que des de fa uns mesos viu al carrer de Dalt d’Altafulla, al centre del municipi. La presentació anirà a càrrec del periodista Albert Jansà, gerent del Torredembarra actualitat i director d’Altafulla Ràdio.

La nova obra d’Òscar Ramírez Dolcet és un recull de dietaris que l’autor escriu sobre el terreny o, si més no, sense moure’s de la seva població. Hi barreja realitat i ficció mitjançant experiències viscudes al llarg de diferents jornades que s’ubiquen en indrets diversos del Camp de Tarragona, Itàlia i Grècia. Hi surten ,paisatges, petjades i vides que emocionen i que conviden també a la reflexió.

Una de les moltes curiositats que recull el llibre és la falta de numeració de les pàgines que, segons argumenta Ramírez, d’aquesta manera “s’assaboreix i es paeix millor”. De fet, la lectura d’aquest llibre convida a aturar-se, llegir, compartir, imaginar-se… “Agricultura mental”, així ho defineix l’autor. La presentació tindrà lloc aquest dijous 6 de febrer, a les 19:30 hores, a la Biblioteca Municipal d’Altafulla, al carrer Vinyet, 1.

Òscar Ramírez Dolcet ha treballat en diferents emissores de ràdio estatals com ara la COPE, Onda Rambla, Onda Cero, a diaris i revistes com Espais 7, Claxon, Més, El Mundo i a la televisió a Més TV. Des del 2010 és gerent de l’agència Avanti Comunicació i des del 2019 és un dels fundadors de la primera agència de comunicació gastronòmica Avantli Gastro. És també el gerent del segell editorial La Banya Edicions amb el qual ha publicat aquest últim llibre.

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili i descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This