TDB Actualitat assoleix més de 2.700 usuaris únics al desembre

REDACCIÓ / Torredembarra, 29/01/2020

La versió digital del Torredembarra Actualitat (www.TDBactualitat.cat) va assolir el passat mes de desembre de 2019 un total de 2.743 usuaris únics, segons dades de l’OJDinteractiva, l’empresa auditora encarregada de certificar les dades de recompte subministrades per diferents mesuradors, i que ofereix garantia de la seva adequació als estàndards i pràctiques admeses en el mercat. Aquestes dades es poden consultar de forma clara i transparent al portal web de la companyia.

Pel que fa a les dades de novembre, mes en què es va posar en marxa el nou mitjà de comunicació a Torredembarra i el Baix Gaià, la xifra d’usuaris únics se situa en els 1.785, fet que demostra el notable creixement en només 60 dies del projecte informatiu en l’àmbit digital i multiplataforma, així com en la necessitat d’un nou mitjà de comunicació a Torredembarra i al Baix Gaià.

Segons aquestes mateixes dades, certificades per OJDinteractiva, TDB Actualitat supera les xifres del mes anterior amb gairebé un miler d’usuaris únics de diferència, que han visitat l’espai web un total de 3.163 vegades, i han consultat un total de 4.881 pàgines, amb dades del mes de desembre. Cal destacar que s’entén per usuari únic els visitants diversos que ha tingut el web des de diferents navegadors, i que les pàgines vistes són el total d’impressions que han realitzat els usuaris únics.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This