La regidora d’UNICAT-ERC del Catllar Ariadna Tous renuncia a l’acta

Ariadna Tous

REDACCIÓ

La fins ara regidora de Turisme, Comunicació i Noves Tecnologies i Benestar Social i Família de l’Ajuntament del Catllar, Ariadna Tous, ha renunciat al seu càrrec per motius laborals. La decisió la va fer pública en el ple municipal de dijous passat, 16  de gener.

Tous va ocupar el segon lloc de la llista d’UNICAT-ERC en les darreres eleccions municipals per darrera de Joan Morlà, que va ser reelegit alcalde del Catllar. S’ha demanat a la Junta Electoral Central (JEC) les credencials de la següent persona de la candidatura.

Recordem que ERC-UNICAT lidera amb tres regidors un govern municipal al Catllar de qual en formen part també MO1-TE pel Catllar,  Junts pel Catllar i En Comú Podem amb un representant. A l’oposició resten quatre regidors del PSC i un de Ciutadans.

FOTO: Facebook Ajuntament El Catllar

El darrer vídeo

VÍDEO l Acte de commemoració del 1r aniversari del Torredembarra Actualitat

Hemeroteca

Tweets recents

Subscriu-te al butlletí de TDB Actualitat

i no et perdis res del què passa a Torredembarra i al Baix Gaià.

Share This