La Generalitat destinarà 700.000 euros a la coberta del criptopòrtic de la Vila romana dels Munts d’Altafulla

La Direcció General de Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya destinarà 700.000 euros al manteniment de la Vil·la romana dels Munts d’Altafulla en una intervenció se centrarà en la coberta del criptopòrtic. Aquest projecte es licitarà durant el 2020 i es començarà a executar a finals d’any.

El coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, el defineix “un projecte de molta envergadura i d’un pressupost important en què l’Ajuntament no hi pren part”. El projecte que sí que depèn del consistori és el de conservació i remodelació de les Termes de Mar. En aquest cas, la intervenció preveu diverses fases d’execució, una de les quals, la que fa referència a l’accessibilitat, es contempla dins del 2020.

La intervenció a la coberta del criptopòrtic es desenvoluparà coincidint amb el 20è aniversari de la declaració de Tàrraco com a Patrimoni Mundial de la Humanitat per la Unesco. Una efemèride que la ciutat ja fa mesos que prepara, de la mà del Govern català. Ambdues parts es van reunir la setmana passada per començar a perfilar els detalls de la celebració.

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili i descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This