L’Escola d’Adults d’Altafulla no impartirà classes aquest curs

REDACCIÓ

Després d’un període inicial incert, l’Ajuntament d’Altafulla ha anunciat que l’Escola d’Adults no impartirà cap classe aquest curs 2019-2020 fins que no es regularitzi la situació del professorat. Tot indica que aquesta regularització passaria per treure a concurs públic la licitació del servei municipal, després que se celebri el judici, l’1 d’abril del 2020, arran de la demanda que han presentat els docents afectats per la qual reclamen a l’Ajuntament el reconeixement dels seus drets i la nul·litat de l’acomiadament per la seva improcedència com a falsos autònoms, segons ha reconegut Inspecció de Treball. Aquesta institució condemna el consistori altafullenc a pagar la seguretat social dels treballadors del centre dels tres darrers exercicis la suma total de la qual s’eleva als 60.000 euros, sanció que recorrerà l’Ajuntament d’Altafulla.

La regidora d’Educació, Gemma Maymó, explica que els mateixos serveis jurídics de l’Ajuntament els han aconsellat no iniciar cap procés de licitació del servei fins que no s’hagi celebrat la vista, al mateix temps que ha deixat clar que la intenció del govern local és mantenir l’Escola d’Adults. De moment, la forma jurídica que pren més forma seria la d’externalitzar el servei, cosa que fa pensar que no hi haurà curs acadèmic a l’Escola d’Adults fins a l’octubre del 2020.

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili i descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This