Entra en servei el nou consultori mèdic local de la Pobla de Montornès

REDACCIÓ

El passat 30 de setembre va entrar en servei un dels equipaments més esperats de la Pobla de Montornès: el nou consultori mèdic local de la Pobla de Montornès. Situat al número 1 de l’avinguda Catalunya, subtitueix les instal·lacions del carrer Sant Antoni, que havien quedat obsoletes. El nou consultori poblenc disposa dels següents serveis: medicina de família, infermeria, tràmits de gestió i atenció continuada al centre d’atenció primària (CAP) de Torredembarra.

Gestionat per la Xarxa Santa Tecla, dona servei a un total de 2.572 habitants assignats. L’horari d’obertura és de dilluns a divendres de 8.30 a 15.30 hores. El telèfon de contacte és 977 648 531. Les obres del nou consultori, que consta d’una àmplia planta baixa per oferir els seus serveis, han durat gairebé dos anys i mig. Les obres han tingut un pressupost de gairebé 420.000 euros.

El darrer vídeo

ENTREVISTA l Josep Bargalló, exconseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya

Hemeroteca

Tweets recents

Share This