El mango: propietats

EVA REMOLINA / AMIC – 5/3/2022

És una fruita tropical d’origen asiàtic,molt ric en vitamines A, C i E i en aminoàcids i minerals com el magnesi, el ferro, el potassi o el calci.
Consumir aquesta fruita amb assiduïtat aporta nombrosos beneficis, entre els quals podem destacar:
– Prevé el càncer, especialment el de pròstata, gràcies a l’alta quantitat de fenols que conté.
– Permet que el cos absorbeixi una gran quantitat de ferro.
– Facilita la digestió i controla l’acidesa.
– És un aliat contra l’anèmia.
– Destapa els porus, redueix l’acne i ajuda a mantenir la pell hidratada.
– Estimula la memòria, evitant el deteriorament del cervell.
– Controla el colesterol.
– És afrodisíac.
– Millora la salut ocular, a causa de la vitamina A (de la qual aporta fins a un 25% del consum diari recomanat).
– Enforteix el sistema immunitari.

En contra seva, tan sols podríem argumentar el seu alt valor calòric, per la qual cosa no està molt recomanat si es desitja baixar de pes.

Foto: ISTOCK.COM

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This