LA CASSOLA DELS MALDECAPS l Mort qui t’ha mort

CLARA SOLIVELLAS

Sóc espectadora de Tv3, sí, ho sóc, ho reconec. Sóc de les que a les sis del matí (parlo en col·lectiu perquè em consta que no sóc l’única) posa el TN en bucle fins a les vuit, quan comença un bon programa d’actualitat presentat per una gran dona. I a partir d’aquí ve la decadència. Els programes de Tv3 parlen dels programes de Tv3 o de cuina: pots veure a la Melero amb un personatge més o menys mediàtic i més o menys histriònic fent un plat que saps que no el faràs mai, o parlant de l’èxit del programa de la nit de divendres (que mereix article a part pel rebuig que em crea tanta falsa felicitat).

Al migdia tens un Cuines cada dia més pesat i amb un efecte rebot quan es volen fer els graciosos; després tenim el CSFA o COMSI (és a dir, la telenovel·la catalaneta de rigor) on també es passen el dia “jalant” sense parar; és més, diria que en el 80% de les escenes estan menjant. A la tarda es torna a fer autobombo i es parla de Tv3 (l’endogàmia va en augment), d’algun premi per a algú que treballa a Tv3, de CSFA , es treu suc de X, Titk Tok o Instagram, i es torna a parlar de menjar. Finalment, ve el TN Vespre, on també es parla de menjar gairebé sempre (recordem l’afició del TN de donar el parte sobre els quilos de torrons, de coques de Sant Joan o de panellets que mengem els catalans de bé), i poc es parla del que s’hauria de parlar. La meva àvia deia que si a Catalunya hi ha sobrepès, és per culpa de Tv3 (un rodolí deliciós).

Tenim Tv3 a la carta (no, no és un joc de paraules). I sí, haig de dir que està prou bé. Però no funciona. El servidor de Tv3 és pitjor que el de l’Emule, sí, aquell ase. Tv3 és com el canvi d’alcalde de Torrdembarra: canvia la persona, però no les competències, com el “Pequeño ponny”, canviava el color, però en realitat era el mateix. Una presa de pel acolorida.

Si tot això que t’explico et treu de polleguera, tant per si hi estàs d’acord i creus que els diners públics s’estan malbaratant, com si no hi estàs d’acord i creus que sóc un pedant sense escrúpols, i acabes mossegant-te les ungles, a Torredembarra ho tens fàcil: tenim “unglòdromos” per donar i vendre, i allà tenen més colors que al Ple de l’Ajuntament. Menys mal que ens queda Tor, lluny de la tota la salseta.

Mort, qui t’ha mort. Tv3 qui t’ha mort.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This