ACTUALITAT JOVE l El karate, molt més que una disciplina

IZAN ESCARABAJAL GOMEZ

Soc Izan Escarabajal Gomez, tinc 19 anys i soc lluitador d’arts marcials, porto des dels 4 anys practicant karate kyokushin, és un estil  el qual s’anomena “karate al ko”. Tanmateix, he practicat altres disciplines d’esports de contacte com ara la boxa.

Actualment imparteixo classes a (Dojo Zanshin) fent classes de karate (K1), a més,  practico (Brazilian jiu-jitsu), a banda em dedico a portar el tema de preparació física i la secció de competició del meu gimnàs,  del qual hem sento  molt orgullós. La meva opinió és que  fan una feina impecable.

També, imparteixo classes de defensa personal a l’Espai jove de Torredembarra, en les què gaudeixo de tenir un grup nombrós de personetes increïbles de les quals gaudeixo molt, entre d’altres coses perquè m’ajuden i m’encanta a mi ajudar-les  en el seu desenvolupament diari. Els ajudo a superar  situacions desfavorables perquè puguin exercir un treball eficaç que els proporcioni una seguretat personal, intento interactuar amb ells i aconsellar-los, així com transmetre’ls-hi  valors com el  respecte, l’amor cap a un esport o activitat, relacions d’afecte i integració  i que el grup gaudeixin d’un espai de confiança i agermano.

En aquesta societat amb tants perjudicis i males intencions és molt  importat espais on aprendre aquests valors i posar el meu gra de sorra per millorar aquest món. Per aquest motiu agraeixo la quantitat d’oportunitats   i experiències que em brinda aquest magnífic equip de treball de l’Espai Jove. Moltes gràcies!

Per a finalitzar vull agrair  a totes les persones que han estat durant tot el meu procés de  desenvolupament, que han estat recolzant-me i m’ajuden a obrir camins i oportunitats amb  afecte i confiança. A tots els i les joves que no fan cap activitat,  dir-vos que us perdeu un món ple de satisfaccions  i us encoratjo  a provar noves coses i desenvolupar  moltes habilitats tant físiques com mentals i psicològiques. També, al meu grup de l’espai jove, que són meravellosos i als meus nens del  dojo que mai oblidin que: ELS SOMNIS ES COMPLEIXEN PERQUÈ JO ELS HE VISCUT… Gràcies i que mai ningú no deixi de lluitar pel que vol.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This