ACTUALITAT JOVE l Ànima d’escriptora

GEMMA HUGUET

Sense ser del tot conscient i amb tan sols dotze anys, l’escriptura va servir-me per a gestionar les  meves emocions. Escopia els meus millors i pitjors sentiments entre les pàgines del que llavors era  el meu diari personal. Amb el temps, va acabar convertint-se en la meva inspiració.

En el moment de finalitzar la saga Valeria, de la reconeguda escriptora  Elísabet  Benavent, vaig  descobrir que aquell era el gènere que m’apassionava. Sense saber a qui demanar-li ajut i una guia  per a saber per on començar, vaig enviar-li un missatge de text per Facebook a l’escriptora que tant  admirava. Lògicament, pensava que no obtindria resposta. Però, va ser una gran sorpresa veure la  seva contesta recomanant-me l’aplicació Wattpad per iniciar el meu propi camí.

Plena de desconeixements i incertesa, vaig crear-me un perfil. No diré que va ser fàcil, més aviat va  tractar-se   d’una   promesa   a   l’hora   de   ser   constant   i   innovadora.   En   definitiva,   destacar   entre   la  multitud. Varen passar els anys i el meu somni cada vegada es tornava més real. Més palpable. Avui  en dia i amb molts intents de brillar, he aconseguit el meu cercle de lectors d’arreu del món. Encara  que el percentatge més elevat es tracta del femení, he de dir que em sento orgullosa perquè ja he guanyat. He guanyat coneixements.  He  guanyat  sentir-me admirada per més de cinc-cents mil seguidors. He guanyat una novel·la pròpia i diferent.

Però, el millor premi, és la meva satisfacció en cada frase, capítol i missatges del meus lectors, que  transcric alguns exemples literalment: “Me encanta leer y no sabes cómo me gusta tu escritura. Espero que sigas haciéndolo para deleitarme. Muchas gracias”.                              “Escribes súper, te admiro mucho”.  “Lo mejor, mejoraste mi inicio de semana. Gracias, me estás salvando de la depresión”. “Gracias a ti he podido continuar escribiendo, me has sacado del bloqueo”. “Jamás me voy a cansar de decir que eres mi inspiración”.

Per qui no sàpiga què és Wattpad, es tracta d’una plataforma gratuïta on no només es pot escriure,  sinó que també llegir un gran repertori de gèneres literaris. Cal remarcar, que cadascú té els seus  propis gustos i és  lliure de  decidir el tipus de lectura. En el cas de la meva novel·la anomenada  Taipán, és per a un públic adult a partir dels divuit anys. A més a més, així ho permet seleccionar  la   plataforma   en   qüestió.   És   important,   ja   que   també   hi   ha   menors   navegant   per   Wattpad.

Si t’animes a llegir  Taipán, hi trobaràs enigmes, traïcions i un romanç entre un mafiós bilionari  d’origen rus i una agent infiltrada amb intencions d’empresonar-lo. No és una història precisament  tradicional, més aviat irracional i amb un toc d’erotisme. Senzillament, he volgut crear la novel·la  que m’hagués agradat llegir a mi sense deixar indiferent a ningú.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This