Festa Major a la Riera de Gaià

CANDELA RIVERO

Fa menys d’una setmana, la Riera de Gaià es tornà a vestir de festa major inundant-se de goig amb motiu de les Festes en honor a la seva patrona, Santa Margarida. Tot i que el seu dia és el 20 de juliol, les festes solen començar la segona setmana d’aquest mes. Enguany, han volgut iniciar-les, com l’any passat, amb diversos concerts de grups catalans. En vista de l’èxit que va suposar la presència de Buhos i 31 FAM com a inauguració de les festes anteriors, aquest 8 de juliol, com a preàmbul, tocaren els grups Els catarres, Flashy Ice Cream i Strombers a les 23:30 al carrer Pau Casals.

En uns dies, el dissabte 15, també hi ha una altra activitat programada: la Xatarra, el grup de discjòqueis torrencs que porta la festa al club musical Nose de Torredembarra des de fa un any, tocarà a la Riera de Gaià. Abans que l’Ajuntament publiqués el programa d’activitats de les festes al complet, ja hi havia una gran il·lusió per conèixer-les, ja que el passat any van arreplegar gent de tot el Baix Gaià, que s’apropaven en acabar les festes de Torredembarra, que coincideixen diversos dies.

Els concerts i les activitats proposades han despertat gran interès i entusiasme entre el jovent, que desitjava que s’iniciés la temporada de festes majors. Sembla que aquest poble té la voluntat de fer que les seves festes siguin memorables, apostant per artistes locals i emergents i combinant tradició, cultura i diversió per atraure gent de tots els pobles del voltant.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This