Us seré sincer, no sabia què escriure

VICJOTA

No volia escriure de temes mainstream com el nou curs polític o la tornada a la feina, tot això precipitat per l’arribada del mes de setembre, però això ho he trobat molt depriment. Del tema pujada de preus l’únic que tinc és una pregunta: quan deixarà de ser la guerra l’excusa de la pujada? Tinc ganes de saber qui és el proper culpable… He pensat escriure sobre el creixent anticatalanisme que hi ha a la península o de la manifestació del 18, que diuen que era contra la immersió però en realitat era contra Catalunya, però no tinc prou coneixements lingüístics per utilitzar tots els adjectius que s’haurien d’usar.

El Barça! Aquest Barça il·lusiona, eh? Doncs no dic res més que no vull agafar-ho. Per cert, aprofito aquesta oportunitat que se’m llegeix per, en aquest punt, dir-li a l’entrenador del Torredembarra, en Jordi, que li dec anar a veure la UDT a casa. Ho faré. En la qüestió de Renfe no hi entro per no fer el ridícul, que segur que és una broma de càmera oculta d’algun youtuber empadronat a Escaldes-Engordany.

Podria explicar la Festa Major de Torredembarra, que aquest any l’he viscut des de dins, però hi ha gent que en sap molt més que jo; que en parlin ells. El tema de la brossa fa pudor (he, he) perquè potser la gestió ha estat deficient. Però és que he vist el mateix en altres pobles de la catalana cos[1]ta i no sé quin és el problema, tius. Evito entrar en el tema de la monarquia, que sempre m’ha fet por entrar a la presó, però bueno, una abraçada a qui dirà que el rei d’Espanya i la reina d’Anglaterra eren molt diferents. Sí, mooolt. Segur.

Total, que el que sí estava segur que volia escriure és que molta sort i encerts a tothom, que a veure les obres al poble aquest any, que ens posem d’acord a deixar fora l’extrema dreta de les institucions. I quina paciència. I calmeu-vos. Recordeu el que dèiem quan tots estàvem tancats pel virus aquell, que tot sortirà bé. Tant de bo.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This