Mama, què puc fer?

Trini Ortega – Des de Babilònia

Apareixen els records, les comparacions, inevitablement. Han desaparegut dos cinemes. La Caixeta és una sala polivalent i s’ha obert un teatre, bé, el vestíbul. Hem passat dels espectacles setmanals als esporàdics. A la Torre hi havia espais musicals com el Long Play, el Jordi’s, La Masia, el Prisma, i han perdurat La Traviesa i el Nose. També anàvem a la Bolera, als llits elàstics del Pere Badia i al minigolf.

L’esport creixia: el futbol, l’atletisme, l’hoquei, el patinatge, l’optimist… Es va fer la piscina i una segona, però oblidaren la coberta. Es construeixen dos pavellons: el Sant Jordi i els Caus.

Les activitats parroquials ocupaven el cap de setmana: la catequesi, les excursions i els espectacles nadalencs. També hi havia l’esbart dansaire. Es crearà el PIJ, espai d’activitats lúdiques i educatives. Centre amb moltes possibilitats, però poc reconegut encara. Mama, què puc fer? Sempre ens quedarà passejar pel carrer Nou i anar a la platja.

El tiempo - Tutiempo.net

El darrer vídeo

VÍDEO l Entrevistem Santi Segalà, cap de l’àrea de Predicció Meteorològica del Servei Meteorològic de Catalunya

Hemeroteca

Tweets recents

Share This