Nadal a Torredembarra

ISAURA VALLE

Quan vostès llegeixin això probablement ja tindran païts els torrons, els menuts de la casa tornaran a estar ocupats a les escoles i vostès estaran intentant fer front a la costa de gener. Se’ls hi haurà passat el Nadal volant perquè hauran passat hores entaulats amb els seus respectius familiars, passejant pel carrer Nou, fent petar la xerrada amb els amics a la plaça dels Bars o prenent alguna cosa en algun dels establiments del passeig marítim.

Probablement estaran recollint i desant en caixes tota la decoració nadalenca de les seves cases i el mateix espero que facin els treballadors de l’Ajuntament amb tota la il·luminació que porta posada pels carrers de la Torre des de novembre i amb l’arbre de nadal de la Plaça Mossèn Joaquim Boronat. Sap greu dir-ho, però suposo que més d’un coincidirà amb mi: quina pena d’arbre! No se si el van arribar a veure quan únicament tenia llums, però jo vaig al·lucinar. Després el van intentar arreglar posant-hi alguna que d’altre decoració però… Bé, almenys ho van intentar.

I, què me’n diuen dels llums? Sí, ja se que vora una trentena es van estrenar al 2018 i son més boniques, però i totes les altres? No sé, pot ser si no les posessin a principis de novembre, tot i que triguin unes setmanes més en encendre-les, no les tindríem tan vistes. A més, haurien de procurar anar canviant-les de carrer i posar-ne en molts més, que paguem tots… Ah, i pel proper any revisin-les si us plau, que no totes funcionen i fa lleig!

Crec que ja he estat prou Grinch, així doncs només hem queda desitjar-los de tot cor que gaudeixin amb els seus d’un gran 2020 ple de joia, salut i molta felicitat. Bon any nou torrencs i torrenques!

Hemeroteca

Tweets recents

Share This