El I Gran Premi Roda de Berà aplegarà el 24 de maig fins a 200 ciclistes

REDACCIÓ – Roda de Berà, 18/3/2024

El proper 24 de març, Roda de Berà acollirà el I Gran Premi Roda de Berà. La prova, de 70 quilòmetres, puntuarà per a la Copa Catalana Màster. Organitzada per Gurubike Cycling Team Mataró, amb la Federació Catalana de Ciclisme, comptarà amb la participació de 200 ciclistes, el màxim d’inscripcions previstes.

La sortida serà a les 10 del matí, des de l’avinguda Sant Jordi. Els participants, de les categories Màster 30, 40, 50 i 60, recorreran 70 quilòmetres en una prova que serà puntuable per a la Copa Catalana Màster.

El recorregut, circular, els portarà per Bonastre, Montferri, Vilardida, la Vall de Sant Marc, la Juncosa del Montmell, Masllorenç i de tornada cap a Roda de Berà, novament per la carretera de Bonastre, fins a l’avinguda Sant Jordi. L’arribada està prevista cap a les dotze.

Alan Almagro, organitzador de la prova, estiueja a Roda de Berà i és un enamorat del municipi. “Roda de Berà i els seus entorns són perfectes per gaudir de la bicicleta, i em feia il·lusió portar una prova com aquesta a la localitat. Ho vaig proposar a l’Ajuntament i tot han estat facilitats, cosa que agraïm molt. El proper diumenge gaudirem d’una gran festa del ciclisme”, assegura.

Foto: Roda de Berà acull aquest cap de setmana una prova ciclista inclosa a la Copa Catalana Màster. / AJ, RODA BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This