L’Apolo Club Esportiu de Torredembarra acull el Campionat de Catalunya de seleccions provincials de pàdel

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/5/2023

El pàdel català va gaudir i de valent el primer dissabte del mes de maig, amb la disputa del Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials. Les seleccions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona van competir en un autèntic frec a frec a les pistes de l’Apolo Club Esportiu de Torredembarra, amb un domini final dels jugadors barcelonins.

La comunió entre jugadors, jugadores i afeccionats va ser perfecta, en una prova disputada en categoria masculina i femenina de menors, veterans i absolut, i que va tornar a posar de manifest l’alt nivell de pàdel de les quatre demarcacions catalanes.

Pel que fa als resultats en les diferents categories, han estat els següents:

Menors femení: 1r Barcelona, 2n Tarragona, 3r Lleida i 4t Girona.

Menors masculí: 1r Barcelona, 2n Girona, 3r Tarragona i 4t Lleida.

Veterans femení: 1r Barcelona, 2n Girona, 3r Lleida i 4t Tarragona.

Veterans masculí: 1r Barcelona, 2n Lleida, 3r Tarragona i 4t Girona.

Absolut femení: 1r Barcelona, 2n Girona, 3r Lleida i 4t Tarragona.

Absolut masculí: 1r Barcelona, 2n Tarragona, 3r Lleida i 4t Girona.

Balanç molt positiu

Meritxell Ibañez, directora esportiva de la Federació Catalana de Pàdel (FCP), fa un balanç molt positiu d’aquesta primera edició del Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials «el campionat ha estat un èxit, ha agradat molts als jugadors i jugadores, i el fet de fer-ho en format d’un dia de competició ha estat rodó en tots els aspectes. Des de la FCP també volem donar les gràcies als seleccionadors, jugadors i jugadores pel seu compromís, als jutges-àrbitres per la gran tasca feta, als delegats provincials, a l’equip FCP i a l’Apolo Club Esportiu per haver-nos acollit magníficament».

L’entrega de trofeus del Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials va estar presidida per Joan Josep Jané, vicepresident de l’àrea de clubs de la FCP; acompanyat per Aleix Rom, representant territorial per l’Esport de la Generalitat de Catalunya a Tarragona i per Edgar Segurana, en representació de l’Apolo Club Esportiu. La FCP ha fet entrega d’una placa al club amfitrió en agraïment per la seva hospitalitat i excel·lent treball en el campionat.

Foto: La competició es va disputar al l’Apolo Club Esportiu de Torredembarra, / FCP

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This