Uns 200 ciclistes participaran el 19 de març a la Copa Catalunya Infantil de BTT a Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 13/3/2023

El pròxim diumenge 19 de març, Altafulla acollirà la segona prova de la Copa Catalunya Infantil de BTT. La prova serà la segona de les onze jornades que formen el calendari esportiu d’aquest 2023, després de la prova inaugural que es va disputar el passat 4 de març al Vendrell. La cita, organitzada pel Club Bikepark Costa Daurada i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, acollirà les categories de prebenjamí, benjamí, principiant, aleví i infantil, tant masculí com femení, i es disputarà al voltant de l’Ermita de Sant Antoni d’Altafulla.

El regidor d’Esports, Jaume Sànchez, i el director del Club Bikepark Costa Daurada, Àngel Batlle, han presentat aquest 13 de març la prova en el mateix entorn de l’Ermita on es disputaran les curses. L’edil d’Esports ha destacat l’organització d’aquest tipus de proves esportives on es compta amb una alta participació amb ciclistes “que provenen tant de Catalunya i Aragó”, i que, en aquest sentit, “a Altafulla s’està fent bona feina per a acollir esdeveniments d’aquest tipus”. Sànchez ha qualificat de “meravellós” l’entorn de l’Ermita “que reuneix les característiques idònies per a realitzar jornades com les d’aquest diumenge”.

La zona tindrà tres circuits diferenciats per a les diferents categories: el primer, per a les categories prebenjamí i benjamí, tindrà 750 metres i evitarà les pujades fortes. Per a la categoria principiants s’ha dissenyat un circuit d’1,5 quilòmetres que tindrà un corriol tècnic i alguna pujada exigent. I per últim, els alevins i infantils disputaran 2,45 quilòmetres en un circuit que també començarà en pujada i que tindrà més corriols, drops i pujades dures. Les inscripcions per a la carrera es tancaran dimecres dimarts 15 de març a la mitjanit.

Àngel Batlle, director del Club Bikepark Costa Daurada, s’ha mostrat molt satisfet amb què Altafulla torni a ser seu de la Copa Catalunya Infantil de BTT i ha confirmat que s’espera l’arribada d’uns 200 corredors d’arreu de Catalunya i Aragó. També ha avançat que molts d’aquests provindran de les escoles de ciclisme amb què compta el Club Bikepark Costa Daurada, entre elles la d’Altafulla. La jornada començarà a les 8:30 hores del matí amb la recollida dels dorsals i les primeres curses s’iniciaran a partir de les 10 hores. L’hora de finalització està prevista cap a les 14 hores de la tarda.

 

Horaris

10:00h Pre-Benjamins M/F 10 minuts de cursa – 3 voltes

10:30h Benjamins M/F 15 minuts de cursa – 4 voltes / ENTREGA PREMIS 11:05H

11:00h Principiants M/F 25 minuts de cursa – 5 voltes  / ENTREGA PREMIS 12:05H

12:00h Alevins M/F 30 minuts de cursa – 3 voltes

13:00h Infantils M 40 minuts de cursa – 5 voltes

13:01h Infantil F 40 minuts de cursa – 5 voltes / ENTREGA PREMIS 14:00H

* Premi clubs i escoles i fotografia de tots els campions 13:00h

Foto: Àngel Batlle (esquerra) i Jaume Sánchez durant la presentació. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This