El futbol platja torrenc torna a brillar guanyant el Campionat d’Espanya

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/7/2022

El Llevant UD s’ha proclamat campió d’Espanya de futbol platja i ho ha fet amb quatre jugadors torrencs a les seves files: Edu Suárez, Eliott Mounoud, Adrián Frutos i José Manuel Arias. I ho han aconseguit sent decisius: Edu Suárez ha marcat cinc gols en la fase final i Eliott Mououd ha anotat tres gols en dos partits tot i jugar de porter.

El Llevant UD, entrenat per Enrique Moratal, va obtenir la classificació per a la final four que es va disputar a Cadis. En la fase de grups, van aconseguir sumar 27 punts dels 27 punts possibles, demostrant una gran superioritat. En semifinals, el Llevant UD es va enfrontar al CD Santamaríai el va derrotar per un inapel·lable 8-2.

La final va ser més igualada i el conjunt valencià va superar per 6-5 e Recreativo de Huelva en la pròrroga i amb remuntada inclosa. Quan faltaven dos minuts pel final, els andalusos guanyaven per Huelva guanyava 4-5, però un gol d’Edu Suárez va establir l’empat. En el temps suplementari, Ott va marcar el gol definitiu que va donar el títol al club granota, amb quatre torrencs a les seves files.

Foto: Els quatre jugadors torrencs, amb el trofeu. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This