Uns 200 ciclistes participaran el 12 de juny en el Campionat de Catalunya Infantil de BTT XCO a Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 10/6/2022

La zona boscosa de l’Ermita de Sant Antoni serà l’escenari el pròxim diumenge 12 de juny del Campionat de Catalunya de BTT Infantil XCO, que organitza el BikePark Costa Daurada amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla i la Federació Catalana de Ciclisme (FCC) i en què s’espera la participació de 200 ciclistes d’arreu del país.

Així ho ha assegurat el president del BikePark Costa Daurada, Àngel Batlle. El regidor d’Esports, Hèctor López Bofill, qui ha destacat que la cita del diumenge 12 “és un element més que mostra la consolidació d’aquesta disciplina a la vila”, després d’haver acollit la competició d’adults el 2021.

Per la seva banda, Àngel Batlle ha remarcat les propietats i característiques que té la zona de l’ermita, i que la converteixen en un lloc ideal per acollir competicions de BTT. La prova tindrà un traçat diferent pels prebenjamins (de 800 metres), principiants (d’1,5 km), i pels alevins i infantils (de 2,5 km).

Batlle ha destacat també que quatre dels sis infants que formen part de l’Escola de Ciclisme – Penya Ciclista Altafulla, de la qual n’és entrenador, participaran en el campionat. “Competicions com aquesta han d’engrescar la canalla perquè s’apuntin a l’escola, que només fa un mes que ha començat a pedalar”, ha afegit Àngel Batlle. La prova començarà a les nou del matí i s’allargarà fins a dos quarts de dues.

Com a prova única, la vila del Baix Gaià coronarà als nous campions i campiones de la modalitat a Catalunya. Els infantils, a més, opten als diversos bitllets que els permetran disputar el Campionat d’Espanya.

Horari Campionat de Catalunya Infantil BTT 2022

9:00h Pre-benjamins M/F 10 minuts de cursa

9:30h Benjamins M/F 15 minuts de cursa – ENTREGA PREMIS 10:05H

10:00h Principiants M/F 25 minuts de cursa – ENTREGA PREMIS 11:05H

11:00h Alevins M/F 30 minuts de cursa

12:00h Infantils M 40 minuts de cursa

12:01h Infantil F 40 minuts de cursa – ENTREGA PREMIS 13:00H

Premi clubs i escoles i fotografia de tots els campions 13:00h

Foto: El regidor d’Esports, Hèctor López Bofill (esquerra) i el president del BikePark Costa Daurada, Àngel Batlle. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This