L’entrenador de futbol platja Llorenç Gómez protagonitza un conte

REDACCIÓ – Torredembarra, 6/4/2022

El màgic somriure de Llorenç que a tantes i tantes persones ha contagiat durant la seva vida torna a néixer ara en forma de conte: La sonrisa de Llorenç. Formar i educar els més petits sempre ha estat entre els seus instints més purs. Primer durant la seva etapa com a jugador professional de futbol platja, i ara com a entrenador i seleccionador català absolut. Una necessitat innata que ara surt de la sorra i traspassa fronteres convertint-se en el primer conte del món del beach soccer.

El nen alegre i desenfadat a qui amb qualsevol gràcia aconseguies treure-li una rialla es converteix en el protagonista d’una història que parla de valors. D’acceptar-se i respectar-se com a base per construir una bona autoestima. Només quan acceptem qui som i què sentim, tenim la capacitat d’escollir i d’actuar, sense importar el que diguin els altres. I és en aquest procés d’acceptació en el que es troba Llorenç, el protagonista d’aquest conte. Un nen com qualsevol altra que ha de lluitar amb les seves pors i inseguretats per aconseguir estimar-se com és. I és que Llorenç sap millor que ningú què significa desafiar les teves pròpies inquietuds i fer-te fort davant de les adversitats.

La sonrisa de Llorenç es tracta d’un projecte personal del torrenc que agafa forma de la mà de Carla Gómez i Miki Pérez, autora i il·lustrador de l’obra, respectivament. La història no ha passat inadvertida dins del món editorial i són diversos els segells que s’han interessat per la seva publicació.  Finalment, serà Carambuco Ediciones qui s’encargui de donar a conèixer al món aquest relat de valentia i superació a través del poder del seu somriure.

El conte, dirigit a infants d’entre 3 i 12 anys, té un cost de 15 euros i es pot comprar a mode de prevenda mitjançant la plataforma Edita.es. Existeixen diferents paquets promocionals per a aquelles persones o empreses que vulguin adquirir més d’un exemplar.

Amb aquest primer conte, el món del beach soccer agafa una nova dimensió on l’esport i la cultura van de la mà. La primera publicació d’una col·lecció que espera poder seguir treballant els valors amb els més petits a través d’experiències reals amb un component testimonial molt important.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This