Nous èxits dels ciclistes Bikepark BAUHAUS Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/10/2020

La ciclista del Bikepark BAUHAUS Torredembarra Noemí Moreno ha estat tercera a la VOLCAT, cursa UCI de dos dies d’etapes, després de competir a un alt nivell aquest cap de setmana en la categoria Femina Elit. Moreno segueix sumant èxits en aquesta temporada.

Per la seva banda, Albert Ranera ha guanyat la Cat700, travessant Catalunya sense parades. Un total de 505 quilòmetres amb 13.000 metres de desnivell positiu en un total de 45 hores, amb una avantatge de 3 hores sobre el segon classificat i 13 hores sobre el tercer. Joan Dalmau va ser tercer  a la Triatló d’Altafulla, disputada dissabte 10 d’octubre.

També hi va haver Copa Catalana infantil de BTT a les Roquetes, on 10 membres del Bikepark BAUHAUS Torredembarra hi van prendre part, destacant la segona plaça de Nair Peña a prebenjamí femenina i la tercera de Noemí Faro a principiant femenina.

Foto: Noemí Moreno en en el transcurs de la prova disputada el cap de setmana. / BIKEPARK BAUHAUS TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This