El director del Torredembarra Actualitat, Jordi Salvat, s’incorpora al Consell Consultiu i Assessor d’Ona la Torre

REDACCIÓ  – Torredembarra, 21/6/2024

El ple ordinari de l’Ajuntament de Torredembarra d’aquest dijous, 20 de juny, va escollir els vocals al Consell Consultiu i Assessor d’Ona la Torre. Un dels vocals, designat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya, és el director del Torredembarra Actualitat. Amb una àmplia trajectòria en el món del periodisme i la comunicació, Salvat col·labora des de la seva fundació a Ona la Torre, on ha dirigit i presentat els  programes Tastets d’història i Gerros xinesos. Amb el primer, va guanyar la menció de qualitat dels Premis Radio Associació.

Pel que fa als representants de les entitats, seran Míryam Huebra, de l’Associació Fotoamigo; Emilio Giráldez, de l’Esplai de la Gent Gran; Toni Garcia, de l’Associació Country La Torre; Badó Cañellas, dels Nois de la Torre; Álex Arango, de l’Associació Iberoamericana de Torredembarra; Carles Marqués, del Centre d’Estudis Sinibald de Mas; i Paula Redondo, del Club Excursionisme.

Aquest òrgan s’encarrega d’elaborar i emetre informes, conèixer i fer seguiment de la programació anual i dels continguts o vetllar pel compliment de les missions del servei públic, entre altres.

Aquest ens està format per professionals del món de la comunicació, membres de les entitats col·laboradores amb Ona la Torre i representants designats pels diferents grups polítics municipals amb presència al ple de l’Ajuntament en aquest mandat

El regidor de Govern Obert i Comunicació, Joel Ramírez, ha parlat de la utilitat d’aquest òrgan per donar suport en els reptes que es plantegen a l’emissora municipal de Torredembarra.

Foto: Jordi Salvat és fundador i director del Torredembarra Actualitat. / RICARD DE ARÓSTEGUI

Hemeroteca

Tweets recents

Share This