Les mocions de la CUP, el PP i VOX protagonitzaran el ple ordinari de setembre a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/9/2023

Després de l’aturada de l’agost, l’Ajuntament de Torredembarra celebrarà el ple municipal ordinari aquest proper dijous, 21 de setembre, a partir de les 10:00 hores. Serà una sessió sense gaires temes importants i se centrarà en el debat de tres mocions presentades per grups de l’oposició.

La moció de la  CUP fa referència a la celebració d’una consulta popular i ciutadana sobre el model de gestió dels serveis públics bàsics de neteja viària i recollida de la brossa. Per la seva banda, el PP ha portat al ple torrenc la moció que està presentant a tots els ajuntaments de l’Estat, contra la tramitació d’una llei d’amnistia.

Finalment, VOX porta a debat una moció per aprovar un nou conveni col·lectiu dels treballadors de l’Ajuntament de Torredembarra.

Foto: Una imatge del ple ordinari del passat mes de juliol. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This