El director del Torredembarra Actualitat, Jordi Salvat, protagonista del podcast ‘La Reserva’

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/9/2023

El podcast ‘La Reserva’, de ‘El Temps de les arts’ ha tingut com a convidat en el segon capítol de la temporada al periodista i director del Torredembarra Actualitat, Jordi Salvat. Aquest podcast es grava sempre en un espai museístic o monumental i l’escenari aquest cop ha estat el Castell de Torredembarra.

En una conversa de més de mitja hora amb el conductor de l’espai, l’historiador i museòleg Damià Amorós, parlen de periodisme, però també dels “elements típics del Camp de Tarragona, la seva cultura, forma de fer i ser”. Per acabar, Amorós i Salvat aborden la figura de Mañé i Flaquer, nascut a Torredembarra i pioner del periodisme de la segona meitat del segle XIX, del qual enguany se’n celebra el bicentenari del seu naixement.

Podeu escoltar el podcast AQUÍ.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This