Un incendi crema la terrassa del bar musical La Traviesa

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/8/2023

Ensurt dels grossos aquest matí de dimecres, 23 d’agost, a un dels locals musicals de referència de Torredembarra, La Traviesa, i els habitatges propers. Un incendi ha cremat el jardí de l’establiment i ha afectat neveres i tendals.

El Bombers han rebut l’avís del foc a les 6:16 hores i han acudit fins a 9 dotacions. També s’hi ha desplaçat Policia Local, Mossos d’esquadra  i una unitat del SEM. El bombers han comprovat que el foc era extern i no afectava l’interior del local.

També hi ha hagut afectació de fum en habitatges propers i s’han hagut de desallotjar els veïns de vuit d’aquests habitatges, que a les 8:30 hores han pogut tornar al seu domicili. Quatre persones, de pronòstic lleu, han estat ateses el SEM. El servei s’ha donat com a finalitzat a les 7:23 hores.

Foto: Una imatge de l’incendi que ha patit l’exterior de La Traviesa. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This