El Bikepark Torredembarra aplega 120 ciclistes en la primera prova de la Copa Catalana de Trial

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/5/2023

La Copa Catalana de Trial 2023 va arrencar aquest diumenge, 14 de maig, al Bikepark Torredembarra amb 120 participants d’arreu de Catalunya i d’altres llocs de la Península Ibèrica en un dia esplèndid de sol. I és que el Bikepark Torredembarra estava de gala, amb les millores realitzades pel club organitzador aquests mesos previs, modificacions al circuit, nous materials i recent pintat, la instal·lació esportiva torrenca. El nivell encertat dels circuits per l’organització va fer que els participants gaudissin en tots els nivells, una matí de ciclisme i companyerisme amb rivalitat molt sana.

A l’Elit femení va guanyar amb contundència Alba Riera, que ja porta demostrant aquest any que es postula com una de les millors del món. Segona ha estat Andrea Pérez i tercera Paula Cuesta.

En l’Elit masculí, primera victòria en molt de temps i per primera vegada a Torredembarra per Sergi Llongueras, que mai havia guanyat aquí. Torna a trobar bones sensacions després de dos anys complicats. Segon ha estat Nil Benítez i tercer, Martí Riera.