‘El somni de la ciutat’, d’Ona la Torre, finalista als Premis Sonor

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/4/2023

‘El somni de la ciutat’, la ficció sonora del programa El Calaix d’Ona la Torre per a la Xarxa Audiovisual Local, ha estat nominada a la segona edició dels Premis Sonor en la categoria de millor podcast de ficció. Aquests guardons els impulsa La Mira, amb la col·laboració de Catalunya Ràdio. L’acte d’entrega es farà el pròxim 15 de maig a l’Spotify Camp Nou.

Aquests premis busquen reconèixer els millors podcasts difosos durant l’any passat. D’entre les prop de 200 candidatures que s’han presentat enguany, el jurat ha escollit tres finalistes per categoria. En el cas de la categoria de millor podcast de ficció, a més d’El somni de la ciutat’, opten al guardó ‘L’Habitació Màgica’ de Conta Viu Audiocontes; i ‘Mix 97’, de Catalunya Ràdio.

‘El somni de la ciutat’ ha estat en emissió durant l’any 2022 a Ona La Torre i a la Xarxa Audiovisual Local. Els 52 capítols han donat vida a la novel·la publicada per Planeta de l’autor Màrius Mollà. El treball ha comptat amb la producció de Mònica Socias, el muntatge sonor de Josep Maria Solé, l’adaptació de l’editora Rosa Moya i un ampli elenc d’actors, molts d’ells de Torredembarra. La trama està ambientada en la Barcelona que veia construir els inicis de la Sagrada Família.

Tots els capítols d’‘El somni de la ciutat’ es poden recuperar a la pàgina web d’Ona la Torre, a La Xarxa+, la plataforma de continguts en streaming i podcast de la Xarxa de Comunicació Local, i a plataformes com Spotify o Ivoox.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This