Els noms que acompanyaran Jordi Sansalvador en els primers llocs de la llista d’ARA Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/4/2023

ARA, la darrera candidatura que s’ha donat a conèixer a Torredembarra per a les eleccions municipals del proper 28 de maig, avança en la confecció de la seva llista, que està liderada per Jordi Sansalvador. La candidatura s’aprovarà el proper dilluns, 17 de març, en el transcurs d’un sopar amb membres de la llista i simpatitzants.

Des del Torredembarra Actualitat us avancem els noms que hem pogut saber qye acompanyaran Sansalvador en els primers llocs de la candidatura:

Albert Beneitez, de 39 anys, és tècnic de carrosseries de l’automoció i ha treballat a Nissan com a coordinador d’equip. També ha estat membre del comitè d’empresa per CCOO. Va començar a estiuejar a Torredembarra amb la seva família i després hi ha vingut a viure amb la seva dona i dues filles.

Noelia Guerrero, de 38 anys, ja venia a passar de més jove caps de setmana a Torredembarra i després de la pandèmia es van traslladar a viure al municipi amb la seva família. És recepcionista amb 15 anys d’experiència en assessorament fidelització de clients, majoritàriament en el mèdic-estètic i esportiu.

Maria de Jesús ‘Mara’ va néixer a Santo Domingo i fa trenta anys que va arribar a Barcelona i ben aviat va descobrir Torredembarra. És presidenta de Dominicans de Catalunya.

Juan Jiménez és lampista i tècnic instal·lador d’aire condicionat i plaques solars i fa molts anys que treballa amb socis pintors i paletes, fent molts dels treballs al municipi.

Foto: A dalt, Albert Beneitez i Mia de Jesús i, a baix, Noelia Guerrero i Juan Jiménez. / CEDIDES

Hemeroteca

Tweets recents

Share This