El 29 de març es presenta el curt documental #Sensenormes protagonitzat pel torrenc Mario Vicente

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/3/2023

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Torredembarra presenta el curt documental #Sensenormes, protagonitzat pel torrenc Mario Vicente, que tracta d’una manera especial els conceptes que envolten la diversitat sexual. El projecte, una idea d’Imma Palau i dirigit per Xavier Fornós, té l’objectiu d’arribar al públic més jove amb una funció pedagògica i de sensibilització sobre el col·lectiu LGTBI i concretament sobre el col·lectiu trans, gràcies a la presència d’en Mario, que va néixer sent una dona.

La regidora de Joventut, Pili Hernández, ha explicat que un dels aspectes que es treballen en l’Espai Jove és l’acompanyament i la gestió emocional per tenir cura de la salut mental. Precisament, la identitat sexual, les transicions de gènere, la mirada de la societat són elements que preocupen al jovent i sobre els quals cal incidir per viure’ls amb naturalitat. La regidora considera que el documental serà una bona eina de sensibilització i ha comentat que es posarà a l’abast dels centres docents com a suport per a treballar aquestes qüestions.

L’estrena d’aquest documental, impulsat per la Regidoria de Joventut, es durà a terme el pròxim dimecres 29 de març, a les 19 hores, a l’Espai Cultural Sala del Mar. L’entrada lliure i gratuïta.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This