Desmantellada una plantació de 4.000 plantes de marihuana  en una casa ‘bunqueritzada’ a la Pobla de Montornès

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 4/10/2022

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona van detenir el passat 30 de setembre a la Pobla de Montornès dos homes de 27 i 29 anys, com a presumptes autors dels delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. La investigació es va iniciar a principis del mes de setembre arran d’unes informacions que feien sospitar que dins d’una casa de la Urbanització Castell de Montornès hi havia una gran plantació de marihuana.

Davant d’aquests fets, el passat divendres els Mossos d’Esquadra van realitzar una entrada i perquisició a l’immoble investigat en el qual van localitzar una plantació de més de 4.000 plantes de marihuana, diners en efectiu, munició real del calibre 22, 82 làmpades, 65 ventiladors, 106 transformadors, 9 aires condicionats, 4 compressors i un gos potencialment perillós que vigilava les immediacions de la casa. Així mateix, també tenien una connexió fraudulenta que subministrava l’electricitat a tots els aparells.

En l’escorcoll van comprovar que els arrestats es desplaçaven dins de la casa a través de perforacions en el sostre i parets ja que havien bunqueritzat l’immoble. Així, a més, minimitzaven al màxim els moviments que es podien detectar des de l’exterior.

Per tot això, l’operació policial es va saldar amb la detenció de dos homes responsables del cultiu de la droga i per defraudació de fluid elèctric Els detinguts van passar dissabte dia 1 a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell i el jutge va decretar per ambdós la seva llibertat amb càrrecs.

Foto: Una imatge de la plantació desmantellada. / MOSSOS D’ESQUADRA

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This