Detingut a Torredembarra com a presumpte autor d’un delicte de violència masclista a la via pública

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/7/2022

La Policia Local de Torredembarra ha detingut de dues persones, una com a presumpte autor d’un delicte de violència masclista i l’altra per un delicte de fals testimoni.

La detenció del presumpte autor d’un delicte de violència masclista, veí de Torredembarra, es va produir aquest dimarts, 19 de juliol. Sobre les 12 de la nit es va rebre avís a la central de la Policia Local d’una dona sol·licitant la presència policial en haver estat agredida, a la via pública, per part de la seva ex-parella. Si bé en un primer moment no es va localitzar l’agressor, posteriorment va comparèixer voluntàriament a la comissaria on va ser detingut com a presumpte autor del delicte de violència masclista i va passar a disposició judicial.

D’altra banda, l’altra detenció s’ha produït aquest dimecres, a les 7.40 del matí, en un control rutinari de protecció de la seguretat ciutadana de la Policia local quan en comprovar les dades d’un veí de la Pobla de Montornès ha sorgit l’alerta de recerca i detenció emesa pel Jutjat Penal núm.ero2 de El Vendrell, per un delicte de fals testimoni. El detingut ha passat a disposició judicial.

Foto: Dues detencions a Torredembarra les darreres hores./ AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This