Curs de tècniques de gravat en relleu i estampació manual

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/2/2022

Aquest proper mes d’abril s’inicia un nou curs de tècniques de gravat en relleu i estampació manual, a càrrec de l’artista i il·lustradora Inés Borràs. Es portarà a terme els dissabte al matí i els interessats poden contactar a través del telèfon 676 938 805.

Es tracta d’un curs íntegrament manual a través del qual s’aprendrà la tècnica del gravat linòlium i l’estampació manual, explorant moltes de les seves possibilitats. Permetrà conèixer els materials necessaris i les eines bàsiques per gravar els teus propis segells i estampar sobre diferents superfícies: bosses, fulards, coixins, papers especials…

Foto: El curs permetrà aprendre tècniques de gravat en relleu i estampació manual. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This