Sancionats dos conductors de patinets i un ciclista en la darrera campanya de la Policia Local de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/1/2022

La Policia Local de Torredembarra va realitzar la setmana passada, del 10 al 16 de gener, una campanya de control de ciclistes i de vehicles de mobilitat personal (VMP) -és el cas dels patinets-, coordinada en l’àmbit territorial català pel Servei Català de Trànsit.

Es van portar a terme controls en diferents punts de la població. Es van controlar 43 patinets i 7 biclicletes. Dos conductors de patinets sancionats per circular per la vorera i un conductor de bicicleta per circular contra direcció.

També es van fer 5 controls d’alcoholèmia i drogues, amb 43 proves realitzades, amb una denúncia penal per conduir sota els efectes de l’alcohol i 1 per positiu en cocaïna.

Foto: La Policia Local de Torredembarra porta a terme campanyes coordinades amb Trànsit aquesta setmana. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This